Bedrijf

Omdat elke feest uniek is zorgt DNS Light & Sound Creations al meer dan 25 jaar steeds voor een gepaste klankinstallatie met bijhorende lichtinstallatie op maat van de klant en zijn behoefte. In samenspraak met de klant wordt er een passend voorstel gedaan of het nu gaat om een huwelijk, een bedrijfsfeest, een groots evenement, een optreden of een concert.

Doordat wij in onze verhuurvloot met standaard aanvaarde merken werken mochten wij reeds in het verleden zowel internationale als nationale artiesten zoals Shaggy, UB40, Zornik, Natalia, Laura Lynn, ... voorzien van klank en licht.

Door onlangs te investeren in led materiaal beschikken we op dit moment over draadloos lounge meubilair, mooi voor ieder tuinfeest, huwelijk of zelfs receptie.

Helemaal nieuw hierbij is de draadloze geluidsinstallatie voor tuinfeesten. Via je smartphone of pc wordt je iTunes muziekcollectie feilloos afgespeeld. Geen grote boxen meer maar zeer compact en met een perfecte klank.

Bij DNS Light & Sound Creations kun je dus alles huren wat met licht en geluid te maken heeft voor alle soorten feesten en evenementen. Wij leggen ons ook toe op het bouwen van beursstanden voor bedrijven. Daarnaast doen wij ook verkoop van materialen voor vaste installaties.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij maken u graag een offerte op maat van uw gepland feest.

Magazijn DNS Light & Sound Creations Lounge LED Meubilair

DNS Light & Sound Creations DNS Light & Sound Creations

Licht Geluid Rigging Specials